doc,xls dan pps bisa di buka di gmail

Google semakin maknyus deh, selain baik hati kasih email yang free dan fitu2 yang majud punya, google udah mulai ngembangin ke document google di email nya. emang sih ini udah cukup lama.. cuma waktu itu gw pikir cuma doc, doang.. eh tahunya udah bisa untuk yang extesion xls. dan pps.

jadi ngak perlu juga punya mirsosoft office nih.. hihhihhi asyik..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s